Onegini op de shortlist voor de 2015 Red Herring 100 Global Award

Woerden, 17 november 2015 – Onegini is geselecteerd als kandidaat voor de Red Herring 2015 Top 100 Global Award, een prestigieuze erkenning voor de meest veelbelovende private technologiebedrijven en ondernemers in de hele wereld.

De Red Herring redactie heeft uit meer dan 1000 bedrijven uit meer dan 40 landen de bedrijven met de meest innovatieve technologieën en businessmodellen geselecteerd. Deze bedrijven, de Red Herring award winnaars uit Azië, Europa en Noord-Amerika, worden beoordeeld op een aantal kwalitatieve en kwantitatieve waarden, met inbegrip van, maar niet beperkt tot technologische innovatie, financiële prestaties, management, mogelijkheden voor globalisering van de strategie en groei van het marktaandeel.

“Technologiebedrijven worden steeds belangrijker vanuit een macro-economisch standpunt”, aldus Alex Vieux, voorzitter van Red Herring. “In 2015 liet de sector zien erg actief te zijn en bij te dragen aan het wereldwijde economische herstel. Een ongekend groot aantal van deze ondernemers neemt een voorsprong op de concurrentie en maakt het verschil. Revolutionaire ontdekkingen volgen elkaar steeds sneller op, waardoor recente ontwikkelingen steeds sneller verouderen. Onegini presteert uitzonderlijk goed en focust op haar vooruitstrevende Mobile Security Platform. Het bedrijf verdient daarom zeker een plaats tussen de Red Herring Global finalisten. Wij zijn nu bezig om de best gekwalificeerde bedrijven voor de 2015 Top 100 Global Award te selecteren.”

De finalisten worden uitgenodigd om hun winnende strategieën te presenteren op het Red Herring Global Forum in Los Angeles van 17 tot en met 19 november. De Top 100 winnaars zullen tijdens een speciale prijsuitreiking op 19 november bekend worden gemaakt.

Over Onegini
Onegini beschermt de persoonlijke gegevens van haar klanten en zorgt voor veilige transacties, altijd en met ieder device. Onegini’s bekroonde Mobile Security Platform biedt organisaties een eenvoudige manier om met de beste klantervaring en veiligheid mobiele apps aan te bieden. Het Onegini-team bestaat uit security specialisten die nieuwe risico’s in de mobiele wereld identificeren en vertalen naar state-of-the-art mobiele app bescherming. Onegini beschermt de gegevens van miljoenen eindgebruikers in de bank-, verzekerings- en vervoersmarkt.
Onegini heeft kantoren in Nederland en Polen.

Over Red Herring
Red Herring is een wereldwijd mediabedrijf dat de beste high-tech innovators, investeerders en zakelijke beslissers ter wereld verenigt in verschillende fora, waaronder print, online en exclusieve evenementen wereldwijd. Red Herring biedt een insider toegang tot de wereldwijde innovatie-economie, door nieuwe en innovatieve technologiebedrijven en ondernemers te identificeren. De Red Herring 100 awards voor Noord-Amerika, Europa, Azië en Global hebben al meer dan 5.000 bedrijven in een vroeg stadium erkend, met inbegrip
Baidu, Google, eBay en Skype. Voor meer informatie: http://www.redherring.com/events/

###
Media contactinformatie:
Onegini, Nevlynn Janssen, marketing@onegini.com, 0031 30 711 6845
RED Herring, Transform PR, redherring@transform.pr, 001 408 740 5630