Hupra it-beheer kiest voor Espresso Gridpoint

 

Moerdijk, 9 april 2015 – Hupra it-beheer en Espresso Gridpoint BV hebben tijdens de Ingram Micro Cloud Summit in Barcelona een samenwerkingsovereenkomst getekend. Concreet houdt dit in dat Hupra haar klanten virtuele desktops op basis van de Espresso Gridpoint Infrastructure as a Service gaat aanbieden.

Pieter Willemsen - Hupra it-beheer & Marga Reuver - Espresso Gridpoint

 

 

 

 

 

 

 

 

Cloudoplossing voor MKB
Hupra it-beheer is een IT-dienstverlener die zich met een uitgebreid cloudportfolio richt op met name MKB en de groot zakelijke markt. Uitbreiding van het bestaande aanbod met virtuele desktops geeft de klanten van Hupra meer flexibiliteit. Zij kunnen immers inspelen op veranderingen in de markt zonder daarvoor direct hardware aan te moeten schaffen.

Niet investeren
Hupra kiest er bewust voor niet te investeren in een eigen Infrastructure as a Service (IaaS) platform. Hupra heeft in samenwerking met Espresso Gridpoint een virtuele desktop gebouwd en neemt de IaaS-bouwblokken hiervoor bij Espresso af. Hupra beheert deze omgeving zelf en heeft al een aantal eindgebruikers op deze infrastructuur aangesloten.

Vertrouwen
“Wij halen met Espresso Gridpoint een onafhankelijke IaaS-leverancier in huis met expertise, visie en een duidelijk verkoopmodel,” zegt Pieter Willemsen, Directeur en eigenaar van Hupra it-beheer. “Espresso levert haar diensten uitsluitend aan geselecteerde business partners en zij krijgen actieve marketing- en salesondersteuning. De IaaS-business is een vertrouwensbusiness en wij hebben vertrouwen in de diensten van Espresso!”

Over Espresso Gridpoint
Espresso Gridpoint is een IaaS-leverancier van het eerste uur. Sinds 2009 levert het bedrijf private cloud computing oplossingen voor het MKB en de groot zakelijke markt. De diensten worden uitsluitend via een ‘partner only model’ geleverd en zijn specifiek ontwikkeld naar de behoeften van business partners. De diensten bestaan uit: Virtueel Datacenter (VDC), Virtuele Desktop Infrastructuur (VDI), Back-up, Secure File Sharing en Disaster Recovery. Business partners krijgen persoonlijke ondersteuning, dat is de kracht van Espresso gridpoint. Voor meer informatie: www.espresso-gridpoint.com

——————————————- Einde persbericht ——————————————
Meer informatie
Espresso Gridpoint BV, Marga Reuver, tel: 0168 380151, e-mail: marga@espresso-gridpoint.com
WILD werk, Jeanette de Wilde, tel: 030 2900059, e-mail: jeanette@wildwerk.nl