Advanced Programs kiest voor Symfoni

Symfoni Service Manager voor beheer diensten

Utrecht, 30 oktober 2015 – De Managed Services dienstverlening van Advanced Programs is gericht op het 24×7 beheer van  onder andere IBM Power en IBM PureData for Analytics omgevingen op technisch en functioneel gebied. Om deze dienstverlening verder te professionaliseren, heeft Advanced Programs gekozen voor Symfoni Service Manager,een flexibel platform voor het creëren, aanbieden en beheren van Managed Services.

Advanced Programs
Advanced Programs is een full service ICT-dienstverlener die kennis van het beheren en onderhouden van bedrijfskritische applicatielandschappen combineert met kennis van het leveren van in de markt onderscheidende informatie-oplossingen.

Vraag naar technische specialisten
Irene Vrijenhoek, Service Manager Advanced Programs: “Wij willen onze klanten en prospects laten zien dat in onze Managed Services dienstverlening klanttevredenheid, kwaliteit én flexibiliteit centraal staan.” Voor het beheren van deze diensten heeft Advanced Programs gekozen voor Symfoni Service Manager. Advanced Programs kan met dit platform haar dienstverlening verder optimaliseren en professionaliseren.

Symfoni Service Manager
Symfoni Service Manager (SSM) is een servicemanagement-platform voor het ondersteunen van ITIL-processen. Deze oplossing is direct, via internet, beschikbaar waardoor langdurige en complexe implementatieprojecten niet nodig zijn. SSM is gebaseerd op de bekende servicemanagement-tool ServiceNow. Het SSM-platform ondersteunt de basis ITIL-processen, inclusief een Self Service Portal voor eindgebruikers, een uitgebreide Knowledge base en dezelfde bestelmogelijkheden als bij bekende webshops.

Unique Selling Point
Advanced Programs stelde specifieke eisen en wensen aan het platform. Zo wilde zij de Self Service  Portal beschikbaar stellen aan meerdere externe klanten, zonder dat deze klanten bij elkaar in de keuken konden kijken. Ook moest het mogelijk zijn dat per klant verschillende diensten met verschillende performance indicatoren konden worden opgenomen. Door recente aanpassingen aan het platform, kon Symfoni aan al deze zaken voldoen. Unique Selling Point was een uitbreiding van het platform waardoor Advanced Programs de mogelijkheid kreeg haar eigen diensten en de daarbij behorende rechten zelf te maken en te beheren. Deze flexibiliteit en de gunstige instapprijs hebben ervoor gezorgd dat Advanced Programs voor SSM koos.

3 P’s: pragmatisch, professioneel en persoonlijk
“Het contract is getekend en Symfoni helpt ons bij het opstarten. De pragmatische en zeer professionele aanpak van Symfoni, maar zeker ook het prettige persoonlijke contact hebben een grote rol gespeeld in de keuze voor Symfoni als organisatie en voor SSM als oplossing,” zegt Vrijenhoek. “Het team heeft in een zeer korte tijd de aanpassingen gerealiseerd die nodig waren om het platform helemaal aan onze wensen te laten voldoen. We zijn nu bezig met de implementatie van Symfoni Service Manager.”

Over Symfoni
Symfoni is toonaangevend specialist op het gebied van collaboration en IT Management in Noord Europa. Symfoni helpt klanten hun business processen te vereenvoudigen door informatie en mensen met elkaar te verbinden. Symfoni Enterprise Service Management heeft 110 medewerkers en is verdeeld in drie regio’s. Symfoni ESM Scandinavië heeft kantoren in Noorwegen, Zweden en Denemarken, Symfoni Finland is gevestigd in Helsinki en Symfoni ESM Benelux heeft kantoren in België en Nederland. Sinds 2011 bevindt Symfoni ESM zich, met meer dan 300% groei, tussen de snelst groeiende IT-entiteiten in Europa.

Meer informatie: http://www.symfoni.com/en/enterprise-service-management

***      Einde persbericht       ***

Contact voor de redactie
Symfoni, Bob Erwich, tel: +31 318 692495, email: bob.erwich@symfoni.com
WILD werk, Jeanette de Wilde, tel: +31 30 2900059, email: jeanette@wildwerk.nl

Onegini BV ontvangt als eerste Certificaat Secure Software

Kwalificatie veilige broncode door Secure Software Foundation

Woerden, 29 oktober 2015 – Onegini heeft als eerste bedrijf het Certificaat Secure Software ontvangen voor haar platform dat organisaties in staat stelt veilige mobiele apps te ontwikkelen voor klanten, zoals bijvoorbeeld bankieren apps. Dit certificaat van de Secure Software Foundation betekent dat Onegini in alle fasen van het softwareontwikkelproces veilige broncode heeft geproduceerd.

Secure Software Framework en Foundation In de Nationale Cyber Security Strategie is de ontwikkeling van veilige software één van de belangrijkste onderwerpen bij het realiseren van meer cybersecurity. De afgelopen twee jaar hebben diverse marktpartijen, het Ministerie van Economische Zaken en ECP het Framework Secure Software in het leven geroepen. Dit framework richt zich op het produceren van veilige broncode tijdens alle fasen van een softwareontwikkelproces. Het framework is in mei 2014 geannonceerd en ondergebracht bij een onafhankelijke stichting, de Secure Software Foundation. Naast het beheren en verder ontwikkelen van het Framework Secure Software biedt de Secure Software Foundation ook de mogelijkheid aan softwareontwikkelpartijen om het Certificaat Secure Software te krijgen.

Audit volbracht Onegini te Woerden heeft de audit met goed gevolg afgerond en als eerste partij in Nederland het Certificaat Secure Sofware aangevraagd en ontvangen. Onegini biedt een oplossing voor organisaties die met behulp van mobiele apps veilig met hun klanten en business partners willen communiceren. Deze mobiele apps geven toegang tot persoonlijke data. Denis Joannides, CEO van Onegini. “Wij bieden een eenvoudige oplossing voor een ingewikkeld probleem, security. Met behulp van de Onegini technologie hoeven ontwikkelaars van mobiele applicaties zich niet meer om de security te bekommeren waardoor onder andere apps versneld naar de markt gebracht kunnen worden, bank-grade beveiliging hebben en organisaties volledig in control zijn.”

Borging security applicatie Gedurende de afgelopen periode heeft Onegini haar softwareontwikkelproces gebaseerd op het Framework Secure Software. Hierdoor is applicatie-security geborgd binnen het gehele ontwikkelproces, van de inventarisatie van (security) eisen en wensen tot en met het testen.

Over Onegini Onegini is een internationaal softwarebedrijf en richt zicht op de beveiliging en het gebruikersvriendelijk ontsluiten van persoonlijke gegevens naar mobiele apps. Organisaties zoals AEGON, Belgacom/Proximus, UMG en IAK werken inmiddels met deze software. Gebruikers van de mobiele app van bovengenoemde bedrijven loggen direct in met een pincode of fingerprint. Het gebruik van de mobiele app wordt hiermee verveelvoudigd. Ook de NS heeft onlangs gekozen voor Onegini.

Onegini heeft kantoren in Nederland (Woerden) en Polen (Gdańsk).

 

Meer informatie:
Onegini, Nevlynn Janssen, tel. +31 (0)30 711 6845, nevlynn@onegini.com

 

Haal Sint in huis met Sint.tv

De Club van Sinterklaas spreekt kinderen persoonlijk toe

Hilversum, 27 oktober 2015 – Vanaf half november zijn alle kinderen in Nederland in de ban van Sinterklaas. Magical Media speelt daarop in en maakt gepersonaliseerde, professionele video’s waarin De Club van Sinterklaas kinderen rechtstreeks toespreekt.

Sinterklaas weet alles
In de video gunt Sinterklaas ons een kijkje achter de schermen bij het jaarlijkse Pietenoverleg. Er wordt druk gewerkt om alle informatie over iedereen in het Grote Boek op te schrijven. Daarnaast presenteren Coole Piet en Danspiet hun nieuwe lied. In de video spreekt Sinterklaas kinderen bij naam toe en zijn familiefoto’s in het Grote Boek te zien. Tijdens het Pietenoverleg passeren allerlei persoonlijke details de revue. Denk daarbij aan leeftijd, prestaties zoals het behalen van een zwemdiploma en lievelingseten. De Club van Sinterklaas helpt ook bij de opvoeding: tips over het opruimen van een kamer of complimenten passen prima in het verhaal. Ook figureren de eigen huisdieren in de video en weet Sinterklaas precies waar de pakjes zijn verstopt. De kijkertjes voelen zich direct aangesproken en verbazen zich over alle informatie die Sinterklaas en zijn Pieten hebben.

 

Sint

Persoonlijke boodschap
Magical Media is specialist in persoonlijke videocontent en heeft een systeem ontwikkeld dat video’s creëert met verschillende variabelen. Op de website kunnen foto’s en persoonlijke informatie eenvoudig worden geüpload. Sint.tv was vorig jaar het eerste Magical Media project en is een groot succes. Sint.tv is een product van De Club van Sinterklaas. De video vormt samen met de jaarlijkse film van De Club van Sinterklaas en het grote Club van Sinterklaas evenement één grote magische beleving voor ieder kind dat in Sinterklaas gelooft. Sinterklaas zelf zegt hierover: “Ook ik moet met mijn tijd mee. De jeugd van tegenwoordig is eraan gewend om via televisie of tablets te zien wat er gebeurt. Ook als het om de geheimen van Sinterklaas gaat. Met Sint.tv kom ik weer bij iedereen in de huiskamer op bezoek en kan ik ieder kind persoonlijk toespreken. Dat verdienen ze!”

Naast Sint.tv wordt in het buitenland Santavideo.com en Weihnachtsmannvideo.com uitgebracht waaraan de Kerstman meewerkt.

Eigen creatie of content van derden
Magical Media werkt met eigen content en met content van derden. In het laatste geval wordt een licentie afgesloten met de eigenaar en zorgt Magical Media voor het videoplatform, de app en de online strategie. Voor de samenwerking met De Club van Sinterklaas heeft Magical Media een licentie met RTL Nederland en The Content Farm.

Over Magical Media
Magical Media combineert het netwerk en de kennis van televisie, internet en 1-op-1 marketing. Alles is gericht op het verwonderen van de consument waarbij de persoonlijke aandacht van een held (bekend van TV) de persoon een onvergetelijk magisch moment bezorgt. Magical Media richt zich primair op de internationale markt van merken die kinderen aanspreekt en is vooral actief binnen de entertainment- en sportbranche.

Meer informatie:
Claudia van Beers en Mike Steenvoorden, claudia@magicalmedia.tv  en mike@magicalmedia.tv  telefoon: +31 (0)35-622 0284