Samenwerking Incentro en Onegini voor intelligent en veilig klantplatform

Incentro en Onegini gaan samenwerken om hun klanten een veilige persoonlijke cloudomgeving te kunnen bieden. Deze digitale mijn-omgeving wordt ontwikkeld op de Mendix en Xamarin applicatieontwikkelplatformen en voorzien van de Onegini login. Organisaties kunnen zo eenvoudig innoveren en hun klanten meer gemak en flexibiliteit bieden.

Partners in crime
Incentro is een ICT-dienstverlener die gespecialiseerd is in online dienstverlening, enterprise solutions en business intelligence. Incentro helpt klanten met het behalen van hun business doelstellingen door apps en portals voor hen te realiseren. Onegini is een security-specialist, beschermt de persoonlijke gegevens van haar klanten en zorgt voor veilige transacties, altijd en met ieder device. De combinatie van deze partijen zorgt voor een intelligente en zeer veilige klantomgeving. Klanten krijgen meer gemak en flexibiliteit, maar ook een betere service.

Veiligheid voorop
Klanten loggen in via desktop, laptop, mobiel of smartwatch, zonder wachtwoord. Incentro heeft hun omgeving gerealiseerd met Mendix of Xamarin, beide app-ontwikkelplatformen in de cloud. Om veiligheid en privacy binnen de platformen te garanderen, werkt Incentro samen met Onegini. Deze app-beveiliger biedt software voor authenticatiemethodes, houdt persoonlijke klantgegevens achter slot en grendel, en staat garant voor veilige transacties. Altijd met de best denkbare gebruikersbeleving.

Mijn-omgeving: klantenservice van de toekomst
In een persoonlijke mijn-omgeving kunnen gebruikers – klanten, medewerkers, patiënten en studenten – hun zaken online regelen. Het klantportaal biedt een digitaal landschap waarin zij veel eenvoudig zelf kunnen bekijken en beheren. Deze automatisering levert tijdwinst én inzicht op. Organisaties krijgen immers de beschikking over meer klantinformatie en kunnen zo service op maat bieden. Stel dat een klant elke maand minder data verbruikt dan waarvoor hij betaalt, dan kan een organisatie op basis van deze kennis voorstellen om de bundel te verlagen. Storingen, met bijbehorende oplossingen, kunnen proactief aan de klant worden gemeld, in plaats van andersom. En een koppeling van online klantdata aan fysieke winkels geeft organisaties de kans hun klanten te verrassen met een persoonlijk aanbod.

***

Over Incentro
Incentro is een ICT-dienstverlener die gespecialiseerd is in online dienstverlening, enterprise solutions en business intelligence. Incentro helpt organisaties informatie beter te laten renderen. Hiervoor draagt het bedrijf creatieve, vernieuwende maar vooral relevante oplossingen aan. Binnen Incentro staan specialisme, ambitie en geluk centraal. De ruim 250 specialisten van Incentro (Incentronauten) hebben een sterke passie voor wat ze doen. Incentro staat niet voor niets al vijf keer op rij in de top 3 van de ‘Great Place to Work’. Incentro werkt met de top 500 organisaties in Europa met vestigingen in Nederland, Spanje en Turkije.

Over Onegini
Onegini beschermt de persoonlijke gegevens van haar klanten en zorgt voor veilige transacties, altijd en met ieder device. Onegini’s bekroonde Mobile Security Platform biedt organisaties een eenvoudige manier om met de beste klantervaring en veiligheid mobiele apps aan te bieden. Het Onegini-team bestaat uit security specialisten die nieuwe risico’s in de mobiele wereld identificeren en vertalen naar state-of-the-art mobiele app bescherming. Onegini beschermt de gegevens van miljoenen eindgebruikers in de bank-, verzekerings- en vervoersmarkt.
Onegini heeft kantoren in Nederland en Polen. www.onegini.com

 

Meer informatie:
Onegini, Vincent Philipsen, Director Sales, +31 30 711 6845 vincent@onegini.com

Onegini op de shortlist voor de 2015 Red Herring 100 Global Award

Woerden, 17 november 2015 – Onegini is geselecteerd als kandidaat voor de Red Herring 2015 Top 100 Global Award, een prestigieuze erkenning voor de meest veelbelovende private technologiebedrijven en ondernemers in de hele wereld.

De Red Herring redactie heeft uit meer dan 1000 bedrijven uit meer dan 40 landen de bedrijven met de meest innovatieve technologieën en businessmodellen geselecteerd. Deze bedrijven, de Red Herring award winnaars uit Azië, Europa en Noord-Amerika, worden beoordeeld op een aantal kwalitatieve en kwantitatieve waarden, met inbegrip van, maar niet beperkt tot technologische innovatie, financiële prestaties, management, mogelijkheden voor globalisering van de strategie en groei van het marktaandeel.

“Technologiebedrijven worden steeds belangrijker vanuit een macro-economisch standpunt”, aldus Alex Vieux, voorzitter van Red Herring. “In 2015 liet de sector zien erg actief te zijn en bij te dragen aan het wereldwijde economische herstel. Een ongekend groot aantal van deze ondernemers neemt een voorsprong op de concurrentie en maakt het verschil. Revolutionaire ontdekkingen volgen elkaar steeds sneller op, waardoor recente ontwikkelingen steeds sneller verouderen. Onegini presteert uitzonderlijk goed en focust op haar vooruitstrevende Mobile Security Platform. Het bedrijf verdient daarom zeker een plaats tussen de Red Herring Global finalisten. Wij zijn nu bezig om de best gekwalificeerde bedrijven voor de 2015 Top 100 Global Award te selecteren.”

De finalisten worden uitgenodigd om hun winnende strategieën te presenteren op het Red Herring Global Forum in Los Angeles van 17 tot en met 19 november. De Top 100 winnaars zullen tijdens een speciale prijsuitreiking op 19 november bekend worden gemaakt.

Over Onegini
Onegini beschermt de persoonlijke gegevens van haar klanten en zorgt voor veilige transacties, altijd en met ieder device. Onegini’s bekroonde Mobile Security Platform biedt organisaties een eenvoudige manier om met de beste klantervaring en veiligheid mobiele apps aan te bieden. Het Onegini-team bestaat uit security specialisten die nieuwe risico’s in de mobiele wereld identificeren en vertalen naar state-of-the-art mobiele app bescherming. Onegini beschermt de gegevens van miljoenen eindgebruikers in de bank-, verzekerings- en vervoersmarkt.
Onegini heeft kantoren in Nederland en Polen.

Over Red Herring
Red Herring is een wereldwijd mediabedrijf dat de beste high-tech innovators, investeerders en zakelijke beslissers ter wereld verenigt in verschillende fora, waaronder print, online en exclusieve evenementen wereldwijd. Red Herring biedt een insider toegang tot de wereldwijde innovatie-economie, door nieuwe en innovatieve technologiebedrijven en ondernemers te identificeren. De Red Herring 100 awards voor Noord-Amerika, Europa, Azië en Global hebben al meer dan 5.000 bedrijven in een vroeg stadium erkend, met inbegrip
Baidu, Google, eBay en Skype. Voor meer informatie: http://www.redherring.com/events/

###
Media contactinformatie:
Onegini, Nevlynn Janssen, marketing@onegini.com, 0031 30 711 6845
RED Herring, Transform PR, redherring@transform.pr, 001 408 740 5630

Onegini BV ontvangt als eerste Certificaat Secure Software

Kwalificatie veilige broncode door Secure Software Foundation

Woerden, 29 oktober 2015 – Onegini heeft als eerste bedrijf het Certificaat Secure Software ontvangen voor haar platform dat organisaties in staat stelt veilige mobiele apps te ontwikkelen voor klanten, zoals bijvoorbeeld bankieren apps. Dit certificaat van de Secure Software Foundation betekent dat Onegini in alle fasen van het softwareontwikkelproces veilige broncode heeft geproduceerd.

Secure Software Framework en Foundation In de Nationale Cyber Security Strategie is de ontwikkeling van veilige software één van de belangrijkste onderwerpen bij het realiseren van meer cybersecurity. De afgelopen twee jaar hebben diverse marktpartijen, het Ministerie van Economische Zaken en ECP het Framework Secure Software in het leven geroepen. Dit framework richt zich op het produceren van veilige broncode tijdens alle fasen van een softwareontwikkelproces. Het framework is in mei 2014 geannonceerd en ondergebracht bij een onafhankelijke stichting, de Secure Software Foundation. Naast het beheren en verder ontwikkelen van het Framework Secure Software biedt de Secure Software Foundation ook de mogelijkheid aan softwareontwikkelpartijen om het Certificaat Secure Software te krijgen.

Audit volbracht Onegini te Woerden heeft de audit met goed gevolg afgerond en als eerste partij in Nederland het Certificaat Secure Sofware aangevraagd en ontvangen. Onegini biedt een oplossing voor organisaties die met behulp van mobiele apps veilig met hun klanten en business partners willen communiceren. Deze mobiele apps geven toegang tot persoonlijke data. Denis Joannides, CEO van Onegini. “Wij bieden een eenvoudige oplossing voor een ingewikkeld probleem, security. Met behulp van de Onegini technologie hoeven ontwikkelaars van mobiele applicaties zich niet meer om de security te bekommeren waardoor onder andere apps versneld naar de markt gebracht kunnen worden, bank-grade beveiliging hebben en organisaties volledig in control zijn.”

Borging security applicatie Gedurende de afgelopen periode heeft Onegini haar softwareontwikkelproces gebaseerd op het Framework Secure Software. Hierdoor is applicatie-security geborgd binnen het gehele ontwikkelproces, van de inventarisatie van (security) eisen en wensen tot en met het testen.

Over Onegini Onegini is een internationaal softwarebedrijf en richt zicht op de beveiliging en het gebruikersvriendelijk ontsluiten van persoonlijke gegevens naar mobiele apps. Organisaties zoals AEGON, Belgacom/Proximus, UMG en IAK werken inmiddels met deze software. Gebruikers van de mobiele app van bovengenoemde bedrijven loggen direct in met een pincode of fingerprint. Het gebruik van de mobiele app wordt hiermee verveelvoudigd. Ook de NS heeft onlangs gekozen voor Onegini.

Onegini heeft kantoren in Nederland (Woerden) en Polen (Gdańsk).

 

Meer informatie:
Onegini, Nevlynn Janssen, tel. +31 (0)30 711 6845, nevlynn@onegini.com